Salony Agata przekonują do idei niemarnowania

Salony Agata przekonują do idei niemarnowania

Zaproszenia

Marce bliska jest idea „Zero Waste”, rozumiana zarówno w kontekście niemarnowania jedzenia, jak i niemarnowania przestrzeni podczas planowania i urządzania wnętrz, szczególnie kuchni. Dlatego 2 października 2019 roku zorganizowała na ten temat spotkanie dla mediów, w którym i Weranda miała okazję uczestniczyć.

Zaplanuj inteligetną kuchnię

Salony Agata umożliwiają zaprojektowanie kuchni w najlepszej możliwej konfiguracji, przy wykorzystaniu elementów o różnych wymiarach, mechanizmach otwierania, układach półek i szuflad.

System modułowych mebli kuchennych Qubik z bezpłatnym, 15-letnim okresem gwarancji jest odpowiedzią na potrzeby Polaków związane z optymalnym zaplanowaniem przestrzeni zwanej „sercem domu”.
 

Cel: niemarnowanie

„Zero Waste” to filozofia życia, to niemarnowanie jedzenia i wykorzystanie nawet resztek do ugotowania pysznego dania. – „Zero waste”, czyli minimalizowanie strat – dla mnie to styl życia, zgodnie z którym staram się generować jak najmniej odpadów, tym samym nie zanieczyszczając środowiska.

W swojej kuchni ciągle szukam rozwiązań, które pozytywnie wpływają na środowisko, nasz portfel i dobry smak, i staram się dzielić tą wiedzą – powiedziała na konferencji Jagna Niedzielska, szef kuchni i doradca kulinarny.

Tekst: Beata Woźniak Zdjęcia: materiały prasowe