werandacountry.pl werandaweekend.pl
Wybierz jedną z kategorii

Przepisy kulinarne

przepisy na wiosenne potrawy
Przepisy kulinarne

Wiosenne dania z twarożkiem, zieleniną i delikatnym mięsem

Tort kanapkowy z masą twarożkową, pancakes z sałatką jabłkowo-rzodkiewkową i dip z czerwonej soczewicy. Poczuj wiosenną lekkość na talerzu!

Czytaj dalej
przepisy z kozim serem
Przepisy kulinarne

Przepisy z kozim serem: tarta z pomidorami, faszerowany bakłażan, sałatka i deser z malinami

Bakłażan faszerowany kuskusem i kozim serem, sałatka, grzanki, tarta z pomidorami i pyszny deser z malinami. Wypróbuj nasze ulubione przepisy na dania z kozim serem. I zobacz, jak pięknie je podać!

Czytaj dalej
przepisy na kolację zaręczynowa
Przepisy kulinarne

Romantyczna kolacja zaręczynowa – 6 przepisów Roberta Sowy

Jak przygotować kolację zaręczynową, jedną z najważniejszych i najbardziej romantycznych kolacji z życiu, by na zawsze została w pamięci?

Czytaj dalej

Kiedy na dworze zimno, przyda się nie tylko wełniany pled. Jeszcze lepiej rozgrzeje zupa z kurkumą i goździkami, ostre rożki i złoty ryż z gorczycą.

ptysie z kremem mascarpone
Przepisy kulinarne

Ptysie z pomarańczowym kremem mascarpone

Płótna dawnych mistrzów to źródło niezwykłych inspiracji dla kucharza. Wypróbuj przepis na ptysie z kremem mascarpone prosto z pracowni niderlandzkiego mistrza.

Czytaj dalej
przystawki przekąski na Sylwestra
Przepisy kulinarne

Przystawki i przekąski na przyjęcie karnawałowe – co jeść w trakcie zabawy?

Zielone warzywa, czerwone owoce, trochę kaczki, ciut słodkości. To nasze sprawdzone przepisy na przystawki na Sylwestra i przekąski karnawałowe!

Czytaj dalej
najlepszy przepis na ciasto czekoladowe
Przepisy kulinarne

Ciasto bardzo czekoladowe - deser idealny na karnawał

Czekoladowe ciasto oprószone cukrowym puchem - proste, szybkie i wykwintne - nadaje się na każdą okazję. Będzie idealne na noworoczny deser lub imprezę karnawałową!

Czytaj dalej
przepisy na kolację wigilijną
Przepisy kulinarne

Potrawy wigilijne w złotej oprawie: gotuje szef kuchni, Jacek Grochowina

Szef kuchni i właściciel restauracji Nolita, Jacek Grochowina, zdradza swoje przepisy na wyjątkową kolację wigilijną.

Czytaj dalej

Numery archiwalne

Numery archiwalne

Przegapiłeś numer?

Wydania archiwalne – zwykłe oraz wydania specjalne
– możesz zamówić w każdej chwili
z naszego archiwum.

Zamów wersję online Pokaż wszystkie numery